Locatie:
Oradea, Bihor, Romania
Program:
Luni-Vineri 09:00 - 17:00
Email
office@kiperowil.ro
Telefon
+40 359 401 430
Cere oferta

Termeni si conditii

DISPOZITII GENERALE
Totalitatea continutului utilizabil si vizitabil accesand pagina de internet www.kiperowil.ro denumita in continuare “site”, reprezinta proprietatea Kiperowil S.R.L.

Firma care administreaza site-ul www.kiperowil.ro este Kiperowil S.R.L., numita in continuare “Vanzator”, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J05/1022/2011, avand CUI 28493308.

Parcurgerea si folosirea site-ului www.kiperowil.ro de catre utilizator reprezinta acordul acestuia fara limitari sau rezerve a prezentelor Termeni si Conditii.

Denumit in cele ce urmeaza “Utilizator”, „Client”, „Cumparator” acesta este orice persoana fizica sau juridica care foloseste site-ul cu scopul de a se informa sau de a achizitiona produsele comercializate prin intermediul acestuia. Utilizatorul poate folosi site-ul doar in conditiile in care este de acord si respecta Termenii si Conditiile.

Prezentul text reprezinta cunoasterea si obligativitatea Kiperowil SRL de a respecta legislatia romana in vigoare.

Prin insusirea prevederilor mentionate in Termeni si Conditii, Utilizatorul ia la cunostinta si isi asuma consecintele rezultate in urma nerespectarii prevederilor mentionate. Pentru orice fel de nelamuriri legate de Termeni si Conditii, Kiperowil SRL se pune la dispozitia dumneavoastra in timpul programului de lucru mentionat in paginile produselor.

Pentru sesizari se folosesc datele de contact aflate pe site la pagina de contact.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIA DATELOR
Informatii complete privind politica noastra de confidentialitate si politica cookies gasiti pe pagina Politica de confidentialitate.

Call Now Button