Locatie:
Oradea, Bihor, Romania
Program:
Luni-Vineri 09:00 - 17:00
Email
office@kiperowil.ro
Telefon
+40 359 401 430
Cere oferta

Servicii

Servicii.

Transportul international de marfuri poate fi o problema pentru firmele de productie sau de comert, pentru importatori si pentru exportatori. De multe ori, cautarea unui transportator serios si prompt este o aventura si o cursa contra cronometru cu termenele de livrare, mai ales atunci cand contractele cu clientii sau furnizorii implica respectarea unor conditii stricte.

Acum poti beneficia de un partener sigur si eficient. Kiperowil ofera servicii de transport de marfuri international pe cele mai diverse rute solicitate de volumul schimburilor comerciale.

In echipamentul de dotare al camionului este cel mai modern GPRS (XLOC) datorita caruia oricand va putem comunica unde se afla camionul cu marfa dumneavoastra si bineinteles toate camioanele au in dotare si un telefon mobil. Pe langa toate acestea, dotarea standard este: fixatoare de marfa (chingi, elemente pentru ferme de acoperișuri, dispozitive anti-alunecare, aparatoare de colturi s.a.m.d).

project-23

Asiguram transporturi de marfa pe rute internationale variate, cat mai rapide si in cele mai sigure conditii. Va garantam un sistem de transport rutier foarte bine pus la punct.

p4

Punem la dispozitie de peste 10 ani de zile experienta noastra, pentru a gasi cea mai buna solutie personalizata in functie de necesitatile specifice ale fiecarui client.

p3

Suntem conectati in permanenta cu clientii nostri. Oferim tot suportul necesar, 24/7, pe tot parcursul transportului. Orice problema sau nelamurire aveti ne puteti contacta.

Call Now Button